Ons huidige assortiment

Wij maken authentieke en persoonsgerichte meubels op bestelling. Onze ontwerpen zijn origineel en geheel van eigen hand. Alles wordt met liefde en aandacht gemaakt op een professionele manier. De creaties zijn industrieel en tijdloos. Ze passen hierdoor in ieder huishouden als toevoeging aan uw bestaande meubels. Wij hebben altijd aandacht voor de ideeën van onze klanten. U kunt ook hierin rekenen op vakwerk wat aansluit bij de wensen die u aangeeft. Neem gerust contact met me op en laat uw wensen en ideeën achter. Wij ga hier mee aan de slag.

Ferro 100

€999,-

Stalen kast met industriële look. De kast heeft een trap en twee openslaande deuren. De planken zijn van bruin eiken hout.

Ferro 120

€1199,-

De Ferro 120 heeft twee kastjes met openslaande deuren met daartussen planken. De trap maakt de industriële look helemaal af!

Amazone 90

€850,-

De amazone 90 is gemaakt van esdoornhout en afgewerkt met een epoxy rivier in het midden. Het onderstel is gemaakt van staal.

Amazone 120

€999,-

Deze salontafel is afgewerkt met een metallic epoxy rivier. Onder blad zit een stalen plaat om spullen op te bergen! Super handig!

Iep 220

€1100,-

Dit tafelblad is gemaakt van Iep. Iepen hout staat bekent voor zijn mooie tekening in het hout. U kunt er poten van staal naar keuze onder laten zetten.

Drijfhout 200

€2450,-

Deze prachtige eettafel is gemaakt van acacia hout met transparante zwarte epoxy omgoten. U kunt er poten van staal naar keuze onder laten maken.

rijn 200

€1700,-

Deze unieke eettafel is gemaakt van Iepen hout met een transparant blauwe rivier er tussen gegoten. U kunt er poten van staal naar keuze onder laten maken

Populier 230

€1200,-

Deze stoere en robuuste tafel is gemaakt van populier. Kenmerkend door hun donkere kernen. U kunt er poten van staal naar keuze onder laten maken