Meubels op maat

Wij maken authentieke en persoonsgerichte meubels op bestelling. Onze ontwerpen zijn origineel en geheel van eigen hand. Alles wordt met liefde en aandacht gemaakt op een professionele manier. De creaties zijn industrieel en tijdloos. Ze passen hierdoor in ieder huishouden als toevoeging bij uw bestaande meubels. Wij hebben altijd aandacht voor de ideeën van onze klanten. U kunt ook hierin rekenen op vakwerk wat aansluit bij de wensen die u aangeeft.  Neem gerust contact met op en laat je wensen en ideeën achter. Ik ga hier mee aan de slag.

Zelf kast maken technische tekening

Het bestelproces

Stap 1
U neemt contact met ons op
Stap 1
Stap 2
Wij doen een voorstel
Stap 2
Stap 3
In productie
Stap 3
Stap 4
Ophalen of laten bezorgen
Stap 4

Het bestelproces

Stap 1
U neemt contact met ons op
U heeft een mooi meubel op het oog en u wilt deze graag door ons laten maken. Neem contact met ons op via de mail of telefoon. Probeer ons een zo compleet mogelijke indruk te geven van uw wensen en behoeften.
Stap 1
Stap 2
Wij doen een voorstel
Wij hebben uw bericht ontvangen! Aan de hand van de gewenste materialen, kleuren en afmetingen gaan wij een voorstel voor u maken. Hierin staan alle specificaties, kosten en de verwachtte levertijd.
Stap 2
Stap 3
In productie
Hartelijk dank voor de opdrachtbevestiging! Wij gaan uw meubel(s) in productie nemen vanuit onze eigen werkplaats. Wij hebben staal, epoxy en een verschillende soorten hout op voorraad.
Stap 3
Stap 4
Ophalen of laten bezorgen
Uw meubel op maat is helemaal af! Wij zullen u hierover berichten zodat u de bestelling kunt komen ophalen. Wij bezorgen alle meubels ook voor €75 per stuk door heel Nederland.
Stap 4

Inspiratie voor eettafels

De eettafels worden geheel op bestelling gemaakt. Doordat de bewerking in eigen beheer is kan er met de lengtes van de tafels worden gespeeld. Ook het materiaal waarmee de tafel wordt afgewerkt is volledig naar wens samen te stellen. De poten worden ook zelf gemaakt waardoor hier ook veel in mogelijk is. Een mooie X poten uit koker of de stoere X poten van IPE of HEA profielen. Maar ook H poten of U poten zijn mogelijk. We denken graag met u mee.

Inspiratie voor kasten

De kasten worden geheel op bestelling gemaakt. Doordat de kasten met de hand gemaakt worden is het mogelijk om kleine aanpassingen te doen. De kast kan met of zonder ladder gemaakt worden. U kunt zelf aangeven hoeveel planken u wenst. Ook de planken kunnen gekozen worden op kleur en motief. Het stalen frame kunt u ook in verschillende kleuren laten spuiten of er kan een blanke lak op gespoten worden om de originele industriële metaalkleur te houden.

Inspiratie voor televisiemeubels

De tv-meubels kunnen in elke gewenste lengte. Omdat het tv-meubel met de hand gemaakt wordt, is het mogelijk om het meubel minder breed te maken. Uiteraard is de kleur passend te maken bij de rest van de kleuren bij u in huis.

Inspiratie voor salontafels

Bepaal zelf het ideal formaat salontafel die past bij de indeling van uw woonkamer. Zoals bij al onze meubels op maat is de kleur en het type materiaal geheel naar wens te bepalen.